13 Tem 2011

Şipşak pastam:)))



Malzemeler:
1 adet kakaolu pasta keki(tek parçası kullanılacak)
1pk.dr.oetker vanilya sosu
3 adet büyük şeftali
2 bardak süt
3 çorba kaş.toz şeker
Yapılışı:
Pasta tabanı servis tabagına yerleştirilir.Diğer tarafta vanilyalı sos 2 bar.süt ile pişirilir.Soğuyunca kekin üzerine yayılır.şeftaliler elma dilimi doğranıp 3 kaşık şekerle tavada karamelize edilir.soğuyunca kremanın üzerine dizilir tavada kalan suyuda üzeri
ne dökülüp soğuyunca afiyetle yenirrrrrr:)))))))

3 yorum:

  1. Gerçekten de pratik, okurken insanın ağzının suları akıyor. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Aaaa siz de karşıyakalıymışsınız:)))en kısa zaman da görüşürüz inşallah...biz izmirli blogcular toplanıyoruz arada siz de varmısınız grub da???

    YanıtlaSil