- Yarım kg taze patates
6-7 sap kereviz
1 çay bardağı zeytinyağı
2 adet soğan
1 su bardağı sıcak su
2 adet domates
Tuz
YAPILIŞI:
PATATESİ soyup elma dilimi şeklinde doğrayın. Zeytinyağını bir tencereye alıp yemeklik doğramış soğanı rengi dönene kadar kavurun. Üzerine patatesi, küp doğranmış domatesi ve irice kıyılmış kerevizi ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp çok kısık ateşte patatesler yarı yarıya yumuşayana kadar pişirin . Tuzunu ve suyu ilave edip, patatesler tamamen yumuşayana kadar pişirin . Ilık ya da soğuk olarak servis yapın.
Ellerine sağlık canım. Kereviz nefis bir sebze
YanıtlaSilhaftaya bu tarifini mutlaka yapıcam sedoşum ellerine sağlık gülüm benim...şifalar olsun size...öpüyorum...
YanıtlaSilYeşimimmmmm,canımmm teşekkürler:)bende kocamann öptümmmm.
YanıtlaSilİsmet'immmm teşekkürler güzelliğim:)
YanıtlaSil