20 Şub 2012
Vişneli cheesecake::)
Taban Malzemeleri:
1,5 pk.burçak bisküvü
50 gr.erimiş tereyağ
kreması:
2 pk.PINARlabne
2 pk PINAR krema
3 yumurta
2 çorba kaş.nişasta
1 su bar.şeker
limon kabuğu rendesi,vanilya
üzeri için:
500 gr.vişne
yarım litre vişne suyu
2 çorba kaş.şeker
2 dolu çorba kaş.dr.ortker mısır nişastası
Yapılışı:
bisküvüleri ve erimiş tereyağı rondodan geçirip kare alimunyum kaselere yerleştirelim(kağıt malzemeleri satan yerlerde var)
krema malzemlelerini çırpıp bisküvülerin üzerine eşit yayalım ve 175 derecede üzerleri hafif pembeleşene kadar pişirelim.
diğer tarafta sos tenceresine vişne suyu,şeker,nişaştayı ekleyip pişirelim sönmeden vişneleri atıp bi tıkırdatıp ocaktan alalım ılınca porsiyon cheesecakelerin üzerine yayalım...Muhteşem bir lezzet:)Afiyet olsunnnn...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sedefim gerçekten de nefisss ellerine sağlık canım çoook istedi
YanıtlaSilSevgiler,
Evren
Canımmmm teşekkürler:)kocamannn öpüldün:)
Silacayiipp güzel görünüyor..ellerine sağlık canımm..gelsem bana da yapar mısnn:)))))
YanıtlaSilTeşekkürler Fatoşcum:)yapmam mıııı sen gel yeterki canım:)
SilPorsiyonluk olmasını çok sevdim, ellerinize sağlık
YanıtlaSilEvet çok pratik oluyor:)Teşekkürler Dilek hanımcım:)sevgiler...
Silharika paylasimlariniz var bayildim.ellerine saglik,takipteyim beklerim.sevgilerle.
YanıtlaSilÇok teşekkürler...sizlerden bunları duymak beni çok onore ediyor:)bende sizin blogunuzu takibe aldım.sizin blogunuzda harika:)sevgiler...
Sil