11 Mar 2012

KAYMAKLI KAHVALTI BİBERİ:) (BOŞNAK TARİFİ)

Mutlu haftalar sevgili arkadaşlarım:)Umarım herkes sağlıklı ve mutludur...Bu haftaya Boşnaklarım meşhur kahvaltılığla başlamak istedim:)Büyük kızım Dilaram ve yeğenim Seçilin en sevdikleri:)))Arkadaşlarımda çok beğendiler,umarım sizlerde yapar ve beğenir paylaşırsınız:)

Yarık kilo tatlı biberi ayıklayıp iki parmak kalınlığında doğrayın ve iki çorba kaş.sıvıyağda kavurun sonra fazla yağı varsa süzün tekrar ocağa alıp 1 kutu krema veya 150 gr.kaymak,tuz ekleyip 5 dakika daha pişiriliyor veee servise hazır:)hem çok kolay hem çok lezzetli bir tarif:)

6 yorum:

  1. hiç denemedim ama eminim çok güzeldir.eline sağlık lezzeti karşıdan okunuyor

    YanıtlaSil
  2. Bugün deneyeceğim bunu yapmayı umarım başarılı olabilirim tarfiniz çok güzel

    YanıtlaSil
  3. Kremalı olması çok ilginç geldi. Deneyeceğim inşallah. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Hepinize çok teşekkür ederim:)bizim vazgeçilmemiz bu tarif:)blogcu arkadaşlarım geldiğinde yaptım çok beğendiler:)umarım sizlerde beğenirsiniz:)sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. ellerinize sağlık gercekten çok lezzetli görünüyor.
    Kaymaklı değişik geldi bizde bunu süzme yoğurt ve cevizle yapıyoruz.
    Haftaya bu tarifi misafirlerime yapacağım slm,

    YanıtlaSil
  6. Ben zaten eksi krema (Schmand) ile yapıyordum ve bugün kremali denedim. Gerçekten cok lezzetli. eksi krema ama daha lezzetli tavsiye ederim mutlaka deneyin.

    YanıtlaSil