17 Ara 2012

SÖKE UN TOPRAĞIN BEREKTİ ETKİNLİĞİMİZ:)

Geçen hafta sonu İzmirli Yemek Bloğu yazarı arkadaşlarımla SÖKE UN'un Toprağın Bereketi Etkinliğinde Taze Makarna Hamurunun yapılışını ve püf noktalarını öğrendik:)))
Önce bu güzel etkinliğin gerçekleştiği mekandan İMSE (İzmir Mutfak Sanatları Enstitüsü) den başlamak istiyorum . İMSE aşçılık eğitimi veren bir kurum İzmir' de de sanıyorum bir ilk . Pırıl,pırıl,temizzz bir mutfak, güleryüzlü şefimiz Özger Tanık ve bizlere harika ev bir şekilde ağırlayan Söke-Un Yemek Danışmanı Dilek Yetkiner ...veee SÖKE UNa çok teşekkürler bu harika etkinlik ve gün için:)))
SÖKE UN ile birbirinden lezzetli makarnalar hazırladı:)
kimimiz makinada açtık hamurlarımızı kimimiz ben gibi elde açtık:)un güzel olunca açması çok kolay olur:)
Bu güzel etkinlik için SÖKE UN a , İzmir Mutfak Sanatları Enstitüsüne Şef Özger Tanık'a , Dilek Yetkiner'e , güzel fotoğrafları için Figen Karavaş'a ÇOOOKKKK TEŞEKKÜRLER:) SÖKE UN a NOT: en kısa zamanda yeni etkinlik bekliyoruz:)))

2 yorum:

  1. kesinlikte Sedefciğim en kısa zamanda yeni bir etkinlik istiyoruz çok ama çok keyifliydi sevgiler...

    YanıtlayınSil
  2. Çok güzel bir gündü sen de çok güzel anlatmışsın. Sevgiler.

    YanıtlayınSil