Geçtiğimiz pazartesi (31.03.2014 tarihinde) Tepekule Catering & Maksan Yemek Okulu açıldı. İzmir Yemek blogu yazarları olarak bu açılışa davetliydik.Keyifli geçen kokteylden sonra, açılışı İzmir’in duayen şeflerinden Nevzat Usta yaptı.
Açılış bir mini kokteylle başladı. Nefis kukiler ve kanepelerle süslenmiş masalarda şampanyalarımızı içip sohbet ettik.
Çok mutlu çalıştım ben bu güzel mutfakta:)))
Özenle hazırlanmış olan profesyonel mutfağın ilk konukları yani kursiyerleri bizdik. Tepekule Catering’in usta şefleri Binali Yılmaz ve Abdullah Yavuz eşliğinde haşlama Ege otları, pastırmalı mücver, etli kirde ve sütlü kadayıf pişirdik. Kursumuzu tamamlayıp sertifikalarımızı aldıktan sonra hep beraber Tepekule Teras Restoranda bu nefis yemekleri tattık .Yani hem öğrendik , hem eğlendik….
Tepekule Catering & Maksan Yemek Okulu şefi Binali Yılmaz, kurslarda Ege, Akdeniz, İtalyan ve Antep mutfağının yanı sıra; çocuklara yönelik yemekler ve evde hızlıca hazırlanabilecek pratik yemekleri içeren zengin bir mönü sunacaklarını anlattı…
Çok güzel lezzetler öğrendik cheflerimizden:)
Etli kirde:)
Bu güzel kurs için, Tepekule Catering & Maksan Yemek Okulu şefi Binali Yılmaz ve Abdullah Yavuz’a , bizleri davet eden ve sertifikalarımızı sunan Tepekule Catering Reklam Yönetmeni sevgili Derya İzgiş’e ve kurs süresince gerekli tüm malzemeleri hazırlayan, tezgahlarımızı temizleyip işlerimizi kolaylaştıran tüm mutfak çalışanlarına çok teşekkür ediyorum . Ve değerli blog yazarı arkadaşlarımla birlikte başka workshoplarda tekrar biraraya gelmeyi diliyorum ...
Sedef'ciğim,nice güzel workshoplarda birlikte olmak dileğiyle,sevgilerimle...
YanıtlaSilÇok güzel bir gündü tekrarı olur insallah
YanıtlaSilÇok keyifle çalıştığımız bir gündü .Tekrarlarında buluşmak üzere..
YanıtlaSilÇok güzel ve keyifli bir gündü
YanıtlaSil