11 Eki 2012

SWEETVİA ile Dr.oetker şekersiz supangle:)


Merhabalar,bildiğiniz üzre ben anneanneyim:)babaanne değil ama anneanne elinde kalorisiz supangle:)Pazar günkü 3.İzmirli yemek blogu yazarları toplantımızın sponsorlarından SWEETVİA VE  Dr.OETKER'e tekrar teşekkürler:)Şekersiz supangle harika diyet yapanlar için,diyabetikler için:)Ben de hemen SWEETVİA ile denedim SÜPER oldu hem sevdiğim bir tatlıyı yedim hem az kalori aldımmm:)))Mutlaka deneyin derim tabii SWEETVİA ile:) unutmayın hem bitkisel hem 0 kalori:)))sevgiyle...

12 yorum:

  1. Sen parmağını değdirsen o yeterince şekerli olur zaten. Ama o gün çayımı Sweet via ile içtim, denedim onayladım. Kesinlikle çok başarılı.
    Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Sedefcim ne ölçüde kullandın bu puding için? ellerine sağlık
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Kis icin ideal. Hem tatli hem kilo yapmaz:)

    YanıtlaSil
  4. ben de yapacagımmmm:) seni sıkı takipteyim kuzum:)

    YanıtlaSil
  5. e bu çok güzel bi ürün bayıldım buna. ben bununla neler neler yaparım. Ellerine sağlık Sedef ablam. Yaşasın dr. otker:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elvanım bir kaseye 1 poşet bana göre tam ama çok tatlı sevene 2 poşet:)canım 1 poşet 5 çay kaşığına eşit.hepinize sevgiler...

      Sil
  6. Canım iyi ki şu sweetviayı anlattın o gün sen verdin 10 küçük poşet denedik hemen aldım sonra şimdi daha rahat tatlı yer olduk:)
    sevgiler...melek

    YanıtlaSil
  7. Sedefcim ellerine sağlık, bende sweetviayı misafirlerime çay ile ikram ettim. Şekerli içenler yarım paketten az ile çok tatlı olduğuna ve 0 kalori olmasına bayıldılar. Hepsi hemen almalıyız dediler. Şimdi sıra tatlılarımda deneyip hem yemek hemde misafirlerime gönül rahatlığıyla ikram etmek:)

    YanıtlaSil
  8. diyabetler için harika... hemen deneyeceğim! teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  9. Sedefcigim ellerine saglık guzel anneannem.Bir tatlı delisi olan benim için ideal lezzetler.Hemen yapmalıyım.

    YanıtlaSil
  10. Anneannem için süper tatlı dedim okuyunca ;)) şeker hastası olan anneannem için tatlılarına,kahvesine ,çayına... süper .. bizi sweetvia ile tanıştırdığın için teşekkür ederiz..Dr.oetkere de şekersiz supangle alternatifi için çok teşekkürler.. Eline emeğine sağlık canım çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  11. Kesinlikle 1 bardak çaya 1 poşet çok fazla yarım poşet koyuyoruz bizde. O kalori olayı süpperrrr:)))
    En kısa zamanda bende deneyeceğim tatlılarımda:)
    Ellerine sağlık ablam benim harika görünüyor. Afiyetle tüketin inşallah....
    Sevgiler,
    fatoscatadlar.blogspot.com

    YanıtlaSil