9 Eki 2012

SWEETVİA ile yalancı tavuk göğsü:)





Merhabalar,bugün yine SWEETVİA lı sütlü bir tatlı yaptım:)inanırmısınız SWEETVİA ile tanıştığımdan beri 3 kilo verdim:)))ailece tatlıyı çok severiz hele eşim tatlısız asla duramaz:)şimdi hem tatlı yiyoruz hem az kalori alıyoruz çünkü SWEETVİA 0 kalori:)))Ve bitkisel olduğu için gönül rahatlığı ile kullanabiliyoruz:)
Tarifimiz
1kg.süt(yarım yağlı)
1 su bar.un ama yarısını tam buğday unu kullandım(eledim)
1 tatlı kaş.tereyağ
10 poşet SWEETVİA
 üzeri için tarçın,ceviz,fındık ben antep fıstığı serptim
Tencereye sütü,unu ekleyip tel çırpıcıyla karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.Ocağı kapatıp SWEETVİA yı ve tereyağını ekleyip mikserle 5-7 dk.çırpalım ve borcama dökelim. üzerini  de arzunuza göre süsleyiniz:)Afiyet olsunnn...


9 yorum:

  1. Sedefimmm ne güzel bir tarif bu böyle. Sütlü tatlılara bayılırım ben ama uzun zamandır uzak durmaya çalışıyordum. Malum şekerden dolayı kalori:( Ama sen bu konuyu halletmişsin. Ben de hemennn sweetvia ile yapıyorum. Oh be hem sütlü tatlımı yiyeceğim hem 0 kalori:))
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Sedef cim ben de senin sayende tanıstım bu urunle! hem de tam vaktinde, ben de 3. izmirli Yemek Bloğu Yazarlarında verilen hediye ile yarın yapacagım insallah.Hatta senin tarife gore yapacagım artık:) Ellerine saglık, ben hevesle bu tarifleri takipteyim kuzum!
    Buradan da Sweetvia ya teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  3. Harika görünüyor Sedef ablacım. Ellerine kollarına sağlık. Zaten Sweetvia marka olarak tartışılmaz. Bol bol yiyelim kilo almayalım. Yaşasın tam benlik :)))

    YanıtlaSil
  4. Canımcım ellerine sağlık nefis görünüyor. Bayılırım bu tatlıya.Sweetvia markası zaten harika. Bizimle bu markayı da buluşturduğun için çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  5. Ben de ysapıcam canım bu tarifi.Eline sağlık.

    YanıtlaSil

  6. ¡Qué bella propuesta! abrazos y abrazos.

    YanıtlaSil
  7. Ohh. Rahat rahat tatlı yemek ne güzel bir duygu. Hep yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum. Tatlısızda duramıyorum. Sweetvia'nın ölçüsünü vermene çok sevindim. Çünkü ben de Dr.Oetker'in yeni şekersiz ürünleriyle denemek istiyorum. Ben de bulunan paketlerde 500 ml süt diyor 5 poşet Sweetvia ile dener sonucu blogumda ve face'de paylaşırım. Ellerine sağlık.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Tarifini ben de deneyeceğim Sedefcim..Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil